Ski areál KASTE (Sportovní areál)

Zimní areál
Je vybaven dvěma dvojkotvovými vleky o délce 700 m a 580 m a dětským vlekem o délce 40 m. Všechny tři vleky se nacházejí v těsné blízkosti Horské chaty KASTE. Skipasy jsou společné i pro sousední vlek Relax (500 m) a dva vleky Ski Petříkov (700 m a 450 m). V areálu je k dispozici parkoviště pro ubytované na Horské chatě. Ostatní návštěvníci mohou využít záchytné parkoviště na začátku Petříkova a Skibusem se dopravit přímo k lyžařským vlekům.

Bobová dráha
Atraktivní a bezpečné sportovní zařízení, první svého druhu v ČR. Boby jsou opatřené brzdou, lze volit optimální rychlost a styl jízdy. Boby jsou jednomístné, vhodné pro dospělé i děti. Samostatná jízda možná od 8 let, mladší děti pouze v doprovodu osoby starší 18 let. Bobová dráha měří 800 m, má 15 zatáček, 3 terénní zlomy, 100 m převýšení (největší v ČR). Maximální rychlost bobu je až 45 km/h.

Lukostřelba
Přímo u dolní stanice bobové dráhy je připravena lukostřelba, kde si mohou pod dohledem zkušeného instruktora děti i dospělí vyzkoušet střelbu z luku na cíl. Nastřílené skóre se zaznamenává do připravených bodovacích tabulek. Používají se kvalitní luky SAMICK POLARIS a karbonové šípy poskytující vysokou přesnost střelby. Pro nejlepší střelce jsou připraveny zlaté, stříbrné a bronzové medaile.